Активна материја: Cymoxanil
Средство за заштита: ФУНГИЦИДИ ЗА ТРЕТИРАЊЕ НА РАСТЕНИЈАЛинк до ЕУ база на пестицидиКарактеристики на активната материјаПрепарати:

PROXANIL

AZIMUT TRIPLE

MICEXANIL

PROFILUX

EQUATION PRO WG