Име на болест: Цикорија обична - Cichorium intybus
Култура: ПЛЕВЕЛИ
Опис: дикотиледон повеќегодишен плевел. Има исправено стебло кое достига височина до 60 см. Цветовите се сини или лилјакови.повеќе слики >>

Препарати

DICOPUR TOP 464 SL

DMA EXTRA 600 SL

KOROVICID

MUSTANG

U 46-D