Средства за заштита: ИНСЕКТИЦИДИ
Активни материи: Aluminium phosphide;
Име на препарат: DEGESCH PHOSTOXIN tableti

Употреба:

Има својство да генерира гасови и се употребува против магацински штетни инсекети и житни пипици.


Предупредување:


Каренца:

7 дена за житни култури и жито во вреќа 14 дена за други производиДобавувач: ДППУ „РАДОМАК“ ДОО - Скопје-Петровец / веб страница
Производител: Detia Freyberg GmbH / веб страница