ЈАБОЛКА
КРУША
ДУЊА
ПРАСКА
КАЈСИЈА
ВИШНА
ЈАГОДА
КАПИНА
МАЛИНА
СЛИВА
КАЛИНКА
ОРЕВ
ЦРЕША