Име на болест: Цикорија обична - Cichorium intybus
Култура: ЈАБОЛКА
Опис: Дикотиледонски повеќегодишен плевел. Има исправено стебло и препознатливи цветови со сино - виолетова боја. Го има во текот на цело лето.повеќе слики >>

Препарати